Virksomhedsanalysen 2014

Flere virksomheder leverer i år overskud på bundlinjen i forhold til sidste år. Det viser PwC’s virksomhedsanalyse 2014, som er en analyse af knap 1.400 danske virksomheder. Den gennemsnitlige overskudsgrad er dog stort set uændret i forhold til sidste år, så der er fortsat pres på indtjeningen.

C20 by Numbers

Virksomhederne står mellem krise og vækst uden klare indikationer på, hvornår vilkårene ændrer sig. Der er dog en sund udvikling på omsætning- og indtjeningssiden i C20-selskaberne. De holder stadig igen med investeringerne, men ser man på de faktiske investeringer, er de steget i forhold til sidste år. Det viser en ny analyse af halvårstallene fra C20-selskaberne fra PwC.

CXO Survey 2014 – Hvad står højest på topledernes agenda?

Mere end 500 danske CXO’er har givet deres individuelle bud på, hvad der udgør fremtidensvækstforventninger, fokusområder, kompetencer, investeringer og udfordringer. Læs om resultaterne af CXO Survey 2014.

PwC’s Global CEO Survey – Forsigtig optimisme

Mere end 4 ud af 10 adspurgte CEO’er tror på, at 2014 byder på en bedre økonomi end det forgangne år. Det er dobbelt så mange som sidste år. Glasset er halvt fyldt, konkluderer PwC i sin årlige ”Global CEO Survey”.